Bouwplaatsmanager / Site Manager | IM

Bedrijfsomschrijving

Kom bij ons werken en bouw mee aan de ontwikkeling van je eigen omgeving! Onze opdrachtgever biedt een inspirerende werkomgeving waar collegialiteit centraal staat. Hier werken zij niet alleen om te leren, maar ook om samen vooruitgang te boeken.

Jouw uitdaging:
Stap in de boeiende wereld van de bouw, waar leveranciers grondstoffen aanvoeren en een team van timmerlieden, installateurs en metselaars samenwerkt om nieuwe wijken, gebouwen, en thuisplekken te creëren. Als Bouwplaatsmanager leid je dit proces. Ben jij een gedreven planner met oog voor veiligheid en teamontwikkeling? Word een cruciaal onderdeel van hun visie en bouw mee aan de wereld van de toekomst.

Jouw profiel
Wij zoeken een ervaren collega met passie, organisatorisch talent en technische kennis. Je blinkt uit in communicatie op elk niveau, bent ondernemend en staat open voor veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Herken je jezelf hierin? Dan willen we graag met je kennismaken.

Sluit je aan bij het team en bouw mee aan de toekomst van je eigen buurt. Hier werk je met de nieuwste bouwmethodieken, krijg je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maak je deel uit van een gezellige groep collega’s.

Vereisten

MBO/HBO niveau
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
Kennis van bouwtechniek, uitstekende plannings- en organisatievaardigheden, probleemoplossend vermogen
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Zelfstandig werken en anderen kunnen coachen

Wat je krijgt

Marktconform salaris
Fulltime positie
35 vakantiedagen
Opleidingsbudget
iPhone, iPad, auto en studiereizen

Enthousiast over deze functie?
Ben jij de Bouwplaatsmanager die wij zoeken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Mark Bonar via [email protected] of +31 6 82 48 05 92 | #interimmanagement

Originally posted on Himalayas

Post:

Leer más

Implementation Manager, Project Manager 

Comparte:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
Categorías
Competencias
Empleabilidad
Empleo

Recibe las nuevas ofertas de trabajo